Ambasadori Meilan Cycling

Ambasadori Meilan Cycling

Sidi Ali Professional Cycling Team este o echipă marocană de ciclism profesionist înființată în anul 2020. Cu multiple victorii, Sidi Ali Professional Cycling Team devine cea mai puternică echipă din Maroc. Meilan se alătură echipei în anul 2021 în calitate de sponsor furnizând echipamentul de monitorizare a curselor, astfel echipa se va antrena și va concura cu computerul de ciclism Meilan.



ProTouch Continental Cycling South Africa este o echipă continentală de ciclism profesionist. Începând din sezonul de curse UCI 2021 echipa se va antrena și va concura cu computerul de ciclism Meilan GPS și cu centura de ritm cardiac Meilan.


Fondată în 1950, KIBAG-OBOR-CKT este o echipă de ciclism profesionist cu sediul în Elveția. Meilan se angajează în viitorul ciclismului profesionist printr-o sponsorizare a echipei KIBAG-OBOR-CKT 2021, ce va concura cu dispozitivele Meilan în anul 2021.



Puertas De Cuyo este o echipă de ciclism profesionist din Argentina care folosește din anul 2020 produsele Meilan în antrenamente și competiții. În sezonul 2021 echipa continuă să concureze la cel mai înalt nivel folosind ciclocomputerul cu GPS Meilan și centura de puls Meilan.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!