Meilan X3 CUTE EYE - Stop de bicicletă inteligent cu semnalizare Wireless

Meilan X3 CUTE EYE - Stop de bicicletă inteligent cu semnalizare Wireless
Meilan X3 apare ca un succesor al celebrei lumini cu semnalizare Meilan X5. Lumina vine cu o mulțime de funcții smart, conectivitate Bluetooth, rezistență la apă și mai multe tipuri de fixare. Datorită conexiunii Bluetooth putem conecta lumina la ciclocomputerul Meilan M1, care la rândul său, cu funcțiile de navigare activate, va semnaliza automat traseul parcurs. Desigur, funcțiile luminii pot fi activate și manual prin telecomanda wireless atașată pe ghidon. 


Meilan X3  o lumină de bicicletă cu o mulțime de funcții smart!

 

PARAMETRI, FUNCȚII, CONTROL

De la primul contact, ne atrage atenția dimensiunea relativ mare a modelului X3 și a greutății sale (fără mânere, lampa cântărește 100 g)Lumina arată frumos montată pe bicicletă, design futurist, iar banda sa lungă cu diode LED seamănă mai degrabă cu lămpile din spate a unei mașini moderne decât cu o lumină de bicicletă. Când vine vorba de greutatea luminii, aceasta se reflectă în soliditatea carcasei. Este o lumină bine construită și se simte solidă. 




În ceea ce privește puterea luminoasă, X3 este una dintre cele mai puternice lumini de spate de pe piață - 80 de lumeni sunt suficienți pentru a atrage atenția în modul intermitent, chiar și într-o zi luminoasă. Când conduceți noaptea, este puțin probabil să fie necesară iluminarea cu putere maximă. Important - banda strălucitoare poate da lumină roșie sau portocalie - aceasta din urmă poate fi văzută în unele funcții ale luminilor intermitente și ale funcției de semnalizare.

Stopul cu semnalizare Meilan X3 are 7 moduri de iluminare 
(de la lumina roșie constantă cu două opțiuni de putere, prin roșu și portocaliu care clipește lent, până la opțiuni mai sofisticate). Putem comuta de la nivelul luminii prin intermediul butonului de pornire/oprire. În set avem însă și o telecomandă wireless, pe care o montăm pe ghidon. Prin intermediul acesteia  putem aprinde/stinge lumina, comutăm segmentul din mijloc între funcțiile de bază, iar cu segmentul inferior activăm funcția de semnalizare a unei schimbări de direcție- apoi banda cu LED-uri începe să „se miște” într-o direcție specifică, strălucind în portocaliu. Această semnalizare este clar vizibilă, dar nu există nimic de ascuns - în viața de zi cu zi pe șosea, oricum trebuie să semnalizați manevra de viraj cu mâna. O astfel de semnalizare dublă îți va face intențiile mult mai vizibile pe traseu.

În acest mod, laserul este întodeauna pornit

Modul intermitent cu laser, care sporește siguranța călătoriei.


Mod LED intermitent


Este un mod în care LED-ul este aprins în modul de estompare a luminii și apoi clipește la fiecare 2-3 secunde


Acesta este modul de semnalizare de tip Val LED întâlnit și la unele autoturisme de lux.


Acesta este un mod de comutare ROȘU-GALBEN în care culorile alternează


Acesta este un mod în care LED-urile roșii și galbene se estompează la intervale de 1-2 secunde.


LED-ul roșu se aprinde tot timpul având și funcția de laser pornită.


LED-ul roșu este mereu aprins.

Meilan X3 detectează automat perioada de frânare.

 
Siguranța lui Meilan X3 este asigurată și de două benzi laser care marchează un spațiu de siguranță pe care șoferii ar trebui să-l păstreze în jurul nostru. O funcție foarte utilă, amintindu-ne de problema depășirii noastre în trafic de către șoferi. Este adevărat, în timpul zilei, în condiții însorite, linia laser de pe șosea este puțin probabil să fie vizibilă pentru șoferi. Însă este diferit noaptea – liniile sunt clare și toată lumea ar trebui să le vadă și sperăm – să le respecte. Liniile laser pot fi oprite și pot fi utilizate și în modul intermitent sau constant.


FIXARE

De asemenea, merită menționat un cuvânt despre montură - în setul Meilan putem alege dintre două tipuri. Mânerul standard de tijă a fost folosit de noi pentru majoritatea testelor și a avut o prindere foarte solidă. Suportul luminii, pe lângă mecanismul de blocare standard, are și un șurub care se înșurubează în carcasă și astfel pune un punct peste și în prinderea sa foarte puternică. 



A doua fixare este un suport pentru tija de șa - este mai estetic decât soluția numărul 1 și are, de asemenea, o prindere puternică. 


Fixarea telecomandei se face cu un elastic pe care îl găsiți în cutia produsului!


 

FUNCȚII INTELIGENTE ȘI CUM FUNCȚIONEAZĂ CU NAVIGAREA

 Meilan X3 se conectează foarte rapid cu ciclocomputerul Meilan M1. După conectarea cu ciclocomputerul care navighează pe un traseu prestabilit, lumina începe automat și în prealabil să ne semnaleze intenția de a schimba direcția de mers, activează efectiv modurile indicatoarelor de direcție și o face foarte bine în avans (cu câteva zeci de metri înainte de virajul planificat în navigație).

Atenție! Funcția de semnalizare este doar o completare a semnalului nostru de a schimba direcția de mers. Deținerea unei lumini Meilan nu ne scutește de a conduce în conformitate cu reglementările rutiere. 


 

ALTE IMPRESII ȘI INFORMAȚII IMPORTANTE

Lumina Meilan X3 este cu adevărat vizibilă în traficul rutier datorită dimensiunilor sale mari și fasciculului de lumină puternicMerită să aveți grijă de înclinarea acesteia la unghiul corect, astfel încât să nu deranjeze șoferii (montarea luminii vă permite să reglați cu precizie unghiul său). Cu funcțiile suplimentare precum cele două benzi laser al spațiului din jurul nostru, indicatoarele de direcție sau semnalizarea manevrei de „oprire”, lumina Meilan X3 este semnificativ mai sigură decât iluminatul standard. 





Se încarcă prin portul USB. Bateria permite până la 10 ore de funcționare.
Durata de activitate poate fi mai scurtă atunci când lumina este asociată cu navigația. 

Carcasa luminii cât și telecomanda sunt bine construite, solide și produse din materiale de calitate. Toate f
uncționează bine și fără rezerve. 

Meilan X3 are un grad de impermeabilitate IPX6.



Meilan X3 este una dintre cele mai performante și inteligente lumini de pe piață, cu o mulțime de funcționalități și un design futurist. Alege Meilan și bucură-te de o ieșire cu bicicleta în siguranță.




 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!